JULFEST OCH MIDSOMMARFIRANDE

Organisationsnummer

JULFEST i Tobo folkets Hus

Söndagen den 10 januari kl 13:00

Där dansar vi runt granen, till musik av Esbjörn Hogmark, lekledare Åsa Hogmark. Även Ambjörn Hogmark kommer och spelar. Du kan fiska i fiskdammen och köper lotter. Det finns även fika. Tomten kommer också på besök

Midsommar i Tobo

Torsdagen 18 juni kl.18 klär vi midsommarstången i lekparken på Idrottsvägen. Tag gärna med blommor. Barnen bjuds på glass.

På midsommarafton kl.12 kör en traktor runt i Tobo och hämtar barn med avstigning vid lekparken. Traktorn startar vid Idrottsvägen, kör sen till Tjärdalsvägen, Bruksgatan, Kapellvägen, Missonskyrkan, Ringvägen, Skolvägen och tillbaka till Idrottsvägen.

Kl.13 tågar vi med midsommarstången till Folkets Hus med spelmän, häst och vagn, dans, sång och lekar. Det finns lotterier, fiskdamm, chokladhjul och fika. Tobby och en trollkarl kommer på besök.

Lotterivinster är sponsrat av A-K A's, Annikas hårstudio, XL i Tierp, Kerstin Klockerman, Colorama Örbyhus, Örbyhus Möbelaffär, Upplands Pärla, Freeteam Tierp och ICA Supermarket Örbyhus.

Välkomna!

Bli medlem och stöd Tobo IF